Artikel over Waus door 3voor12

Feesten en culturele evenementen organiseren buiten de gevestigde plekken om. Dat hoeft niet illegaal. Er is een feestelijke ontwikkeling gaande in de hoofdstad van Noord-Holland: verschillende organisaties timmeren hard aan de weg om Haarlem spannender te maken. Met een vergunning op zak toverde Begane Grond eind november een leegstand pand in Schalkwijk om tot een culturele- en uitgaanslocatie. Op 1 januari liet Miniroom zien hoe je van de oude V&D in Haarlem Centrum een feestlocatie kan maken. En nu is het de buurt aan Waus, dat een pand omtovert tot locatie waar je tot in de vroege uurtjes los kan gaan. Waus organiseert op zaterdag 4 februari een dancefeest in een pand in de Waarderpolder. 3voor12 Noord-Holland sprak met de organisatoren van Waus over hoe ze het voor elkaar krijgen en waarom ze dit in Haarlem willen doen.

Lees het hele artikel hier: http://3voor12.vpro.nl/lokaal/noord-holland/artikel/achtergrond/2017/Waus.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *